[...]
Forside
[...]
Hvem er vi
[...]
Bremen Classic Motorshow
[...]
Techno Classica, Essen
[...]
Goodwood Revival
[...]
Galleri
[...]
Kontakt os

 
[...] [...] [...] [...]
Nyhedsmail


Goodwoof Revival
12.- 16. september 2019Ta' med MotorRejser og VeteranPosten til Goodwood Revivial
Goodwood Revivial der er en af verdens mest populære motorsportbegivenheder og det eneste af sin slags hvor hele scenen er sat tilbage til den romantiske tid omkring 50'erne og 60'erne. Goodwood Revivial genopliver de hæderkronede dage af Goodwood Motor Circuit, der sammen med Silverstone var de ledende racer-steder gennem de aktive år mellem 1948 og 1966.

3 dage med Fart, Fest og Farver og ikke mindst nostalgi

Nu har du mulighed for, i de 3 dage dette historiske ræs holdes, at se eller gense alle slags biler og motorcykler der har konkurreret på Goodwood i dets velmagtdage fuldstændig urørt af den moderne verden - perfekt i enhver detalje.

Det er den helt ultimative oplevelse - et magisk skridt tilbage i tiden til en helt anderledes epoke der fejrer både motorsport på både 2, 3 og 4 hjul og ikke mindst flyvning i særklase.

Du vil nyde spændingen og gyset af at se verdens mest exotiske og værdifulde historiske racerbiler der bliver kørt til absolut yderste.

Hele showet er et berusende mix af utrolig maskineri, ekstraordinær kørsel, fabelagtig mode og en prægtig larm af verdens mest sindsoprivende biler, motorcykler og flyvemaskiner.

Torsdag
Vi rejser torsdag den 12. september kl. 18.55 fra Kastrup til London Gatwick lufthavnen hvor vi afhentes og køres direkte til hotellet hvor der efter anvisning af værelserne vil være en introduktion af Niels Jonassen omkring afviklingen af Goodwood Revival. Resten af aftenen er til fri disposition (Alm. hygge / pub mv).

Fredag
Fredag morgen går det med vor moderne bus til Goodwood hvor der dagen igennen køres tidstagning.
Når vi igen samles på hoteller er der fællesmiddag med 3 retters menu.


Lørdag og Søndag
Begge dage tager vi igen vor bus og kører til Goodwood Revival Meeting - til et show helt uden sidestykke, og hvor vi suger alt til os som dette helt fantastiske show byder på.
Kl. ca 18.30 forlader vi Goodwood godt trætte og fuld tanket med oplevelser inden vi med go' appetit sætter os til et veldækket bord, igen med 3 retter osv.

Mandag
Mandag morgen/formiddag forlades hotellet. Klokken lidt i 11:40 skal vi være i lufthavnen for indcheck. Klokken 13.40 letter Norwegian med kurs mod Danmark, godt lastet med et selskab der i den grad har fået sat noget ind på “oplevelseskontoen” - oplevelser der strækker sig lang tid efter vi lander i Kastrup kl. 16:20 Klokken 13.30 letter vi fra Gatwick med kurs mod Danmark, godt lastet med et selskab der i den grad har fået sat noget ind på "oplevelseskontoen" - oplevelser der strækker sig lang tid En "næsten" ALT INCL. tur

 • Fly frem og tilbage
 • Transfer lufthavn-hotel
 • 4 overnatninger på 3* hotel ved strandpromenaden med morgenmad
 • Aftensmad (3-retters menu) fredag, lørdag og søndag
 • Transport i luksusbus til/fra Goodwood fredag, lørdag og søndag
 • Adgangsbiletter alle 3 dage til Goodwood
 • Rejseleder: Niels Jonassen, der er godt kendt på Goodwood
 • Dansk og engelsk moms og afgifter
 • Bidrag til Rejsegarantifonden


 Alt dette for kun
 Pr. person fra Kastrup
7.550,-
Bestil DIN tur her


 Det eneste du selv skal betale er:

 Drikkevarer samt hvad du iøvrigt fortærer


 Øvrigt

 Fra Kastrup kr. 7550,-
 Enkeltværelsestillæg kr. 1200,-
 Depositum kr. 1500 kr.
 Restbeløbet ca. juli.
 Finanssituationen gør, at vi desværre må tage forbehold for prisændringer som følge af kursændringer og afgifter.  Vi forbeholder os samtidig mulighed for justeringer i programmet.Se billeder i galleriet             Link Goodwood Revival Meeting      
Powered by VeteranPosten

<<< MotorRejser ApS ©2019
Søvejen 1 • 6500 Vojens
Telefon 76 40 00 14 - Fax 76 40 00 86 - CVR 35025766
Mail: info@motorrejser.dk
>>>