[...]
Forside
[...]
Hvem er vi
[...]
Bremen Classic Motorshow
[...]
Techno Classica, Essen
[...]
Galleri
[...]
Kontakt os

 
[...] [...] [...] [...]
Nyhedsmail
Ta' med til
Techno Classica Essen

5. - 7. april 2024
Verdens største oldtimershow hvor over 190.000 fra hele verden lader turen gå til Essen og dens 2500 oldtimere samt de mere end 1230 udstillere fra 30 lande der tilbyder en bred vifte af alt til hele veteranfolket.


Ta' med på en forrygende forlænget weekend til Techno Classica i Essen og få syn for sagen på det 11 hektar store indendørs udstillingsareal med alt hvad hjertet kan begære. Fra de skønneste køretøjer over modeller og literatur til et kæmpe stumpemarked. Ned og hjemturen foregår i næsten ny luksusbus med ekstra god benplads og ekstra brede sæder. -En tur hvor det sociale er sat i højsædet, og hvor der er rig mulighed for en go' "faglig" sludder om det vi går og interesserer os for.Se plan   Se galleri   Link til Techno Classica EssenTuren gennemføres i top moderne luksusbus med bl.a. toilet, video, behagelige hvile- eller sovestole.

Vi starter opsamlingen i Skave ved Holstebro fredag d. 5. april kl. 6.00 og samler op i: Viborg, Randers, Skanderborg, Århus/Tilst, DTC-Vejle, Kolding og Rødekro.

Der er mulighed for tilslutningstog fra Sjælland til Kolding med ankomst til Kolding kl. 09:40 (og tilbage fra Kolding kl. 22:30)

Turen går fredag til et moderne hotel lige nord for Essen. Lørdag morgen køres der til messecentret så vi er der når der åbnes, og hvor vi bliver til lukketid hvorefter vi tager ud og får et godt solidt aftensmåltid inden vi igen kører tilbage til hotellet. Søndag morgen går turen igen til messecentret indtil kl. 13 hvor vi forlader showet for at drage hjemad.

Prisen kr. 2350,-
Tillæg for enkeltværelse kr. 590,- (Begrænset antal enkeltværelser)

Tilmeld dig her
Sidste tilmeldingsfrist 20. februar eller når bussen er fuld
Incl. i prisen er:
Bustransport i luksusbus
2 Hotelovernatninger i dobb. værelse incl. morgenmad på luksushotel
Aftensmad fredag og lørdag
Adgangsbillet begge dag
Bustransport hotellet - Techno Classica Essen
Moms, dansk og tyske afgifter samt bidrag til rejsegarantifonden.
Skave Turistfart er teknisk udbyder med registreringsnummer 2141 i Rejsegarantifonden.

Du skal selv betale:
Drikkevarer og hvad du i øvrigt fortærer på turen

Ret til ændringer forbeholdes.
Powered by VeteranPosten

<<< MotorRejser ©2024
Søvejen 1, 6500 Vojens
Telefon 76 40 00 14 - CVR 31364558
Mail: info@motorrejser.dk
>>>